De 19L emmer is een stevige 90-mil dikke emmer met een stevig gebouwde versterkte rand welke elke andere emmer zal overleven. Dit sterke ontwerp buigt niet, zelf wanneer hij helemaal gevuld is met water en aan de hendel wordt opgehoffen. Combineer hem met een Grit Guard Insert voor een zuivere en veilige wasbeurt zonder krassen. 

Deze emmer is semi transparant wat hem er niet alle goed uit doet zien maar het ook mogelijk maakt de vervuiling te controleren zodat u indien nodig de emmer met spoelwater kan vervangen. 

De insert past perfect in de bodem van je emmer en scheidt het vuil van je washmitt! Het cirkelvormige design haalt het zand en vuil uit je washmitt zodat je elke keer een perfect propere mitt hebt wanneer je hem uit je wasemmer haalt om het volgende deel van de wagen te wassen. Al de potentieel schadelijke deeltjes vallen tot op de bodem van de emmer zodat ze ver weg blijven van je mitt en dus ook de lak van uw wagen. Deze eenvoudige en kostefficiënte methode beschermt op deze manier je kostbare lak tegen krassen en waskringen.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Q2M Bathe Q2M Bathe
14,00 EUR